*Ik ben op dit moment hoogzwanger en bijna uitgerekend. Wat dus betekend dat ik met verlof ben. Ik check mijn mail wel maar mijn prioriteit ligt nu voornamelijk bij mijn eigen rust. Je kunt dus iets later een antwoord terugkrijgen. Eind augustus pak ik mijn werkzaamheden weer op. Dank voor je begrip!

 

Leuk dat je hier gekomen bent en nog leuker als je ook even blijft hangen. Mijn naam is Stella en mijn meisjesnaam is Kralt. Mijn vaders' roots liggen in Rijnsburg, die van mijzelf in de Alblasserwaard en inmiddels woon ik met mijn man en 2 zoons in Giessen, Noord Brabant.

In het dagelijks leven timmer ik aan de weg met studio KRALT, maar moeder (modder) ik ook aan met mijn 2 zoons. Eentje gaat er naar school en de ander is nog gezellig bij mij thuis. Eind juli verwachten we ons derde kindje zoals je kunt zien op deze foto.

Als ik niet achter mijn Macbook zit, sta ik graag met mijn laarzen op onze volkstuin wat ieder seizoen word omgetoverd tot een plek waar veel groeit, bloeit, te plukken valt en genoeg te beleven is. Ik organiseerde er vorig jaar zomer etentjes, maar dat is een another story another time. 

 

Waarom nou die rare rondjes in het logo? Omdat ik niet voor 1 gat te vangen ben. Veelzijdigheid kenmerkt mijn leven. Ik heb een achtergrond in de kinderopvang maar schreef 2 boeken en fotografeerde bruiloften o.a van 2015 tot en met dit jaar. Ik organiseer graag feestjes en style events voor anderen. Achter de laptop zitten en plannen uitwerken vind ik superleuk maar mensen echt verbinden, mijn handen uit de mouwen steken vind ik nog leuker. Daarom dus: verrassend veelzijdig. 

 

En wat doe je dan zoal Stella? 

- grafisch design in de breedste zin van het woord

- ontwerp geboorte en trouwkaarten

- newbornfotografie en verlovingsshoots

- bruidsfotografie (ik neem een beperkt aantal bruiloften aan)

- content creatie d.m.v fotografie, reportages, beeld ontwikkelen voor blogs en teksten schrijven, online klantenservice en social media strategie

- zakelijke fotografie (denk aan, portret fotografie) 

- styling en interieur advies of styling op locatie

 

Wil jij eens sparren onder het genot van een bakske koffie (zo zeggen we dat hier in Brabant)? Dat kan vrijblijvend. Ik denk graag met jou/jullie mee. Graag tot snel!